miercuri, 14 mai 2008

Chiftele

Ingrediente:
700g carne de vita
1 catel usturoi pisat
2 oua
2 felii de paine inmuiata in lapte
1 legatura patrunjel
sare, piper, rozmarin
Mod de preparare:
Toate ingredientele se amesteca foarte bine, si se lasa 5-10 minute sa se odihneasca putin compozitia. Dupa ce sa odihnit putin compozitia de carne. Se ia din compozitie si se fac bilute care se pun in tigaia cu ulei inchins. (Eu folosesc ulei de palmier care este foarte bun si nu lasa deloc grasime). Se rumenesc frumos pe ambele parti. Chiftelutele mele sunt gata, daca folosesti ulei de floarea soarelui sau ulei normal, scoate chiftelele pe un servetel pentru a se scurge uleiul.

Se servesc cu cartofi prajiti sau piure, sau se fac chiftele marinate.
Va doresc pofta buna.

0 comentarii:

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog