miercuri, 23 aprilie 2008

Pulpe si aripioare de pui la cuptor cu cartofi


Ingrediente:
2 pulpe de pui
2 aripioare de pui
4-5 cartofi
condimente pentru carne de pui
2-3 linguri de ulei
chili si piper
Mod de preparare:
Pulpele si aripioarele se condimenteaza bine cu o seara inainte sau cu 2 ore inainte de preparare, cu condimente pentru carne de pui, chili si piper, se pun intr-o farfurie in frigider.
A doua zi intr-o tava se pun cartofi si carnea, se mai taie slaninuta afumata, cine are si se pune putin ulei peste ele. Se mai intorc cartofi sa nu se lipeasca de tava si din zeama din tava am turnat peste pulpe si aripioare.
Va doresc pofta buna!

2 comentarii:

Bogdan spunea...

Deja ai devenit o inspiratie pentru mine, eu gatesc multe dintre retetele tale si chiar ies super, multumesc si sa postezi cat mai multe sa am de unde sa ma inspir.

Vicky spunea...

Chiar ma bucur ca iti plac retetele mele, vreau sa postez cat mai multe.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog