miercuri, 28 iulie 2010

Pulpe pe capac la cuptor

Ingrediente:
pui
sare, piper
usturoi uscat
apa si putin ulei

Umplem pana la jumatate cu apa o oala care se poate baga laq cuptor, apoi se foloseste capacul potrivit ei, decat ca se pune cu manerul in cratita.

Pe capac se pun pulpele, una langa alta bine condimentate, si se stropesc cu putin ulei, se dau la cuptor si se tin la cuptor cca 20-35 de min
depinde de cat a fost de incins cuptorul inainte.
Este o reteta foarte simpla de facut si foarte rapida.


vineri, 23 iulie 2010

Pizza cu carnati si kaizer

Ingrendiente aluat:
faina
un plic drojdie
ulei de masline
o lingurita zahar
o cescuta apa calduta
Mod de preparare:
Se pune faina intr-un castorn, se adauga drojdia, lingurita de zahar, cescuta cu apa calduta si uleiu de masline.Se framanta un aluat omogen care nu se lipeste de maini si se lucreaza usor.
Se intinde o foaie din blat care se pune in tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt. Se unge cu ketchup.
Ingrediente de pus deasupra:
mozzarella
3 buc. carnati
o bucatica kaizer
1 ceapa
2 oua
usturoi uscat, piper, busuioc, oregano, ceapa uscata, cimbrisor, anason
Carnati se taie felioare, ceapa solzisori si kaizerul se taie felii, se amesteca cu cele doua oua si condimente pentru pizza, se pun peste blatul intins si deasupra se presara mozzarella.
Si se da la cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute, pana se rumeneste frumos.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog