marți, 23 februarie 2010

Snitel vienez

Ingrediente:
carne de porc, vita, batuta bine
2 oua
faina
pesmet
sare, piper

Mod de preparare:
Amestecam cele 2 oua cu sare si piper. Si pune in doua castronele faina si pesmet. Luam o bucata de carne pe care o dam prin ou, apoi prin faina dam din nou prin ou.
Si la sfarsit prin pesmet.
Punem in tigaie ulei si adaugam carnea cand uleiul sa incins bine.
Se prajesc frumos pe ambele parti.
Noi am servit cu piure de cartofi si castraveti bulgaresti.
Se poate servi cu cartofi prajiti sau cu ce doreste fiecare.
Va doresc pofta buna.

luni, 15 februarie 2010

Tort cu 3 creme

Ingrediente:
1 blat de tort
3 plicuri crema diferite
1 l lapte
esenta de rom
1 plic zahar vanilat

Mod de preparare:
Cremele se fac conform instrctiunilor de pe plic. Se pune o felie de blat intr-o tava de tort, se insiropeaza cu zahar vailat amestecat cu esenta de rom si putina apa.
Apoi se pune prima crema eu am pus de lamaie.

Se pune a doua felie de tort, insiropam putin.
Si apoi am pus crema de caramel.
Punem si capacul tortului, il insiropam si pe el putin. Si punem si crema de vanilie cu care imbracam tot tortul.
Deasupra am turnat ciocolata topita si am ras putina ciocolata. L-am dat la rece pentru 2 ore.
Si era sa raman si fara poza, are un gust divin, racoros de la crema de lamaie combinat cu dulcele caramel si vanilie.
Un tort ce poate fi facut oricand, usor de preparat si cu un gust de neuitat.

vineri, 12 februarie 2010

O caruta de premii de la Cami

Astazi am primit o caruta cu premii minunate de la draguta de Cami, careia ii multumesc foarte mult ca sa gandit si la mine cand le-a impartit, mii de pupici Cami si multumesc foarte mult sunt absolut superbe.






Le ofer si eu mai departe:
Bianca
Ana.araki
Marcela
Bucataria Portocalie
Lissa
Jacob
Laura's
Isabela
Sabrina
Edith's
Va astept cu mare drag sa va ridicati superbele premii.

joi, 11 februarie 2010

Saratele cu branza si chimen


Ingrediente:
1 cana lapte
1 pachet margarina
1 plic drojdie uscata
1 ou
branza
chimen

Mod de preparare:
Margarina se taie cubulete si se pune intr-un castron. Se paseaza cu o lingura, pana devine pasta.
Drojdia se divolva in laptele caldut si se amesteca cu margarina usor.
Se adauga branza.
Si apoi faina. Se framanta un aluat usor care nu se lipeste de maini si se intinde usor.
Se intinde o foaie nu foarte subtire, care se unge cu oul batut si se presara chimen pe toata foaia.
Se taie fasiute si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.
Se lasa circa 10-15 minute in cuptorul preincalzit la foc mediu.
Sunt foarte fragede si foarte gustoase.
Va doresc pofta buna.

Bianca

Lilypie Second Birthday tickers

Faceți căutări pe acest blog